Op ENKA

voor bewoners door bewoners

 

 

 

 

 

Doe ook mee

Op ENKA is het wijknetwerk van, voor en door bewoners van de Enka-wijk in Ede. We geloven in een actieve wijk, waar mensen elkaar kennen en samen optrekken. We moedigen bewoners aan om mee te doen, en zich met ons in te zetten voor de wijk.

Actueel

Bekijk wat er allemaal te doen is op en rond ENKA.

Vacature ENKAntine-team

Vacature ENKAntine-team

We zoeken versterking van ons cateringteam. Wil jij nieuwe mensen leren kennen én actief zijn in de wijk? Reageer dan snel op deze vacature!

Lees meer
Potluck dinner en verhalen Op ENKA

Potluck dinner en verhalen Op ENKA

Lijkt het je leuk om samen met je wijkgenoten te genieten van een avond met lekker eten, goede gesprekken en mooie verhalen? Kom dan ook naar het Potluck diner op zondag 5 november.

Lees meer
Schaken Op ENKA

Schaken Op ENKA

Op zondag 10 december is het ENKA Duoschaaktoernooi. Vraag iemand om samen met jou een duo te vormen en doe mee. Je kunt ook langskomen voor de gezelligheid en om de deelnemers aan te moedigen.

Lees meer

Nieuwsbrief Wijknetwerk Op ENKA

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan weet je altijd wat er gebeurt op ENKA.  Je kunt ook eerdere nieuwsbrieven inkijken.

Doe ook mee

Wil je helpen met het nog leuker maken van onze wijk? Heb je plannen of ideeën? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Wil je weten wat er speelt op ENKA? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Volg ons op Facebook. Of ontmoet buren op Discord en LinkedIn.

Wijkinitiatieven

Op ENKA gebeurt veel: rondleidingen, spelletjesavonden, ouder café, rennen, fietsen, opruimen en meer. Bekijk de initiatieven.