Op zondag 1 oktober speelt theatermaker Katiuscia Principato een muzikale voorstelling voor kinderen van 2-9 jaar. Aansluitend kunnen de kinderen (en hun ouders) creatief aan de slag met verschillende knutselactiviteiten.

Cultuur op ENKA

Het is alweer tijd voor de tweede editie van Cultuur op Enka! Na een geslaagde salsamiddag in september, zijn nu de jonge bewoners van de wijk aan de beurt. Op 1 oktober organiseert een aantal bewoners uit de wijk samenwerking met Cultura een culturele middag in het thema van de Kinderboekenweek 2023: ‘Bij mij thuis’.

Foto: theatermaker Katiuscia Principato

Over de voorstelling

‘Thuis’ betekent voor iedereen iets anders en thuis bestaat in veel verschillende vormen. In haar voorstelling zingt Katiuscia:

Wat als mijn vader een koning was
Of mijn moeder een piraat
Wat als mijn huis op een vulkaan zou staan
En niet aan de Lepelstraat
Wat als alles anders was
En niet gewoon zo normaal
Was mijn huis dan nog mijn huis
Of alleen een sterk verhaal? 

Samen beleven de kinderen een avontuurlijke, muzikale voorstelling waarin niets te gek is en alles kan. Zing en dans je mee?

Kaartjes

Een kaartje kost 2,50 per persoon en is inclusief een glaasje ranja voor de kinderen en een kop koffie of thee voor de ouders. Alle knutselactiviteiten zijn ook inbegrepen in de toegang.

Omdat we maar een maximaal aantal mensen kunnen ontvangen is het belangrijk dat iedereen die komt een plekje reserveert door een kaartje te kopen – ouders én kinderen!

Programma zondag 1 oktober

  • 13.45-14.15 uur Voorstelling ‘Bij Mij Thuis’
  • 14.15- 15.00 uur Knutselactiviteit

  • 15.00-15.40 Voorstelling “Bij mij thuis” (Uitverkocht)
  • 15.45-17.00 Knutselen (Uitverkocht)

Locatie

De Kantine, het Kantinegebouw (Sterkerij 14, bovenste verdieping)