Spellenavonden op ENKA

Wie houdt er niet van een spelletje? In onze wijk woont een aantal liefhebbers die regelmatig samen een bord- of kaartspel spelen. Gezelligheid, het ontdekken van nieuwe spellen, en genieten van klassiekers staat centraal. Maar, een beetje fanatisme mag natuurlijk best. Speel je met ons mee?

We spelen soms bij mensen thuis. Maar een keer per maand organiseren we een bordspelavond in de Kantine. De avond is bedoeld voor (jong)volwassenen. Iedereen neemt een bordspel mee. Voorwaarde is wel, dat je het spel kent en dat je het kunt uitleggen.

Zodra de avond start, kijken we wie welk spel wil spelen, en maken we groepjes. Dat betekent dat jouw spel niet per sé gespeeld wordt, maar er is wel voldoende keuze. Een volgende keer spelen we weer andere spellen.

Lees verder onder de afbeelding

Praktische zaken

De Kantine is een inspirerende plek, met voldoende ruimte. We zorgen voor bier, wijn, fris, thee en iets te knabbelen. Dit wordt ondersteund door het wijknetwerk, een kleine vergoeding daarvoor waarderen we zeer.

  • Wanneer: iedere derde vrijdag van de maand. We kondigen de avonden ook aan op Facebook en op Discord. En in onze wijknieuwsbrief.
  • Hoe laat: vanaf 20:00 uur
  • Waar: Kantinegebouw, Sterkerij 14

Gek van spellen?

Je bent niet alleen. Praat ook mee in de groep ‘Bordspellen’ op Discord.

Contact

Heb je vragen? Mail of app dan met Joris, 0618453229