Op zaterdagavond 20 april is er weer een dameskledingbeurs op ENKA. Je kunt er zomer- en lentekleding kopen en verkopen. Maar ook schoenen en accessoires zoals tassen, riemen, sjaaltjes enzovoorts. Deze keer kun je kleding aanbieden vanaf maat 158 t/m XXL. Hierdoor kunnen jonge dames ook komen shoppen.

Elkaar ontmoeten, leuke kleding scoren of anderen blij maken met spullen uit jouw kast: een mooie combinatie! Het wordt een gezellige avond inclusief een drankje. Neem je vriendinnen en dochters mee, ook niet Enka-bewoners zijn welkom. De dameskledingbeurs wordt georganiseerd door Rachel, Tineke, Els en Monique. We hopen je te zien op 20 april?

Lees verder onder de afbeelding

Aanmelden

Deelname is gratis, maar meld je wel even aan via dit formulier. Dit kan tot vrijdag 19 april, 12:00 uur. Maar vol is vol: als de belangstelling heel groot is, zullen we de inschrijving eerder sluiten.

Praktische zaken

  • Wanneer: Zaterdag 20 april
  • Hoe laat: Kleding brengen 19:30 – 20:00 uur, Shoppen 20:00 – 21:30 uur
  • Waar: De Kantine (Kantinegebouw, Sterkerij 14)

Spelregels en uitleg

Alle spelregels en uitleg vind je in het aanmeldformulier. De info die voor jou relevant is, ontvang je na het aanmelden ook per mail.

Hulp met opruimen

Extra handen zijn welkom bij het opruimen na afloop. Als je kunt helpen, laat het dan even weten. Als je andere goede ideeën hebt voor de kledingbeurs, dan horen we het ook graag.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar: beurs@op-enka.nl