Fotobeeld ENKA&Cultura

ENKA&CULTURA | We zoeken jou!

Houd jij van cultuur en met name theater?  En vind je het leuk om een event voor een middag of avond uit te organiseren, samen met en voor bewoners op ENKA?

Meld je dan aan voor ENKA & CULTURA

Samen met een aantal andere buurtgenoten, stel je zelf een ultieme middag of avondje uit samen. Speciaal voor jou en jouw buurtgenoten (en natuurlijk mag de rest van Ede ook komen). Zo help je mee aan een leuk uitje én leer je mensen uit de wijk beter kennen. Het bewonersteam wat zich aanmeldt ontvangt van Cultura programmeerbudget om dit event helemaal naar eigen wens in te vullen. Samen met ons (Cultura) gaan jullie dan aan de slag om hier een fantastisch event van te creëren. Zo kan onze theaterprogrammeur Trijn bijvoorbeeld helpen bij het boeken van jullie favoriete artiesten of zoeken naar speciale voorstellingen. Onze horecaman Martijn denkt graag mee over foodconcepten, Sigrid onze sales-en events expert kan ondersteunen op zakelijk gebied. En we staan voor je klaar voor vragen, ondersteuning of faciliteiten.

Het event kan plaatsvinden in de theaterzaal van Cultura, in andere delen van ons gebouw, op een plek bij jullie in de wijk, of misschien wel een combinatie.

Waar kun je allemaal aan denken? Nou, bijvoorbeeld:

  • Een theaterfestival;
  • Een avond lachen met korte optredens van bekende cabaretiers;
  • Swingend theaterconcert met wervelend voor- en naprogramma;
  • Kindervoorstelling voor de hele familie met leuke activiteiten daaromheen;
  • Straattheater acts die door de wijk gaan;
  • Een theatrale pubquiz waarin jullie strijden tegen elkaar;
  • Of… gebruik het gebouw van Cultura en vul zelf in…
  • …. etc…!

Ben je ondernemer op ENKA? Ook dan kun je natuurlijk meedoen! Misschien wil je een organiserende taak op je nemen, wil je spullen of ruimten ter beschikking stellen of kun je zelfs financieel bijdragen, hartstikke leuk.

Lijkt je dit iets? Meld je dan aan bij theater@cultura-ede.nl. Aanmelden kan tot en met 4 september. Na de zomervakantie krijg je verder bericht en komen we samen voor een eerste kennismaking en vertellen we alle ins en outs.

We hopen jullie te ontmoeten!

Team Uitgaan & Entertainment van Cultura

Trijn Romein
Sigrid Benerink
Trudy Pijnenborg
Martijn Burgers
Maartje Zegers