Paasbrunch ‘American style’

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten22 April 10:00-12:30: Wat is er met Pasen nou gezelliger dan lekker tafelen met je buren en wijkgenoten? Iedereen die nog geen plannen heeft gemaakt, is van harte welkom om ook aan te schuiven! We organiseren de paasbrunch ‘American Style’, dat wil zeggen dat iedereen iets meeneemt.

Om te zorgen voor voldoende variatie aan hapjes en drankjes, werken we met een afstreeplijstje. Eigen gemaakte paashapjes zijn natuurlijk ook welkom!

 

Op ENKA social ride

Afbeeldingsresultaat voor posbank racefietsenZaterdag 20 april: 9:30: Handjes op het stuur, gezellig kletsend met je buren en gratis kilometers en hoogtemeters maken! Een samen-uit-samen-thuis rit naar de Posbank. Circa 60 kilometer met een maximum-snelheid tussen de 25-30 km/h (we doen het rustig aan). Koffie en gebak bovenop de Posbank (terwijl de echte kilometervreters een extra lusje kunnen doen). We vertrekken om 9:30 en zijn dan rond 12:00 weer terug.

 

 

Spelletjesavond (iedere maand)

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, zittende mensen, tafel en binnenMaandag 25 maart, 20:00 – 22:30: Voorlopig zijn de spelletjesavonden bij bewoners thuis. Daarom zijn ze beperkt tot 15 personen.Meld je dus snel aan als je mee wilt spelen. Aanmelden kan via: https://goo.gl/forms/goiHa1gfLEYnMIB43

Breng vooral je eigen bordspel mee!

 

OpschoondagAfbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, lachende mensen, staande mensen en tekst

Zaterdag 23 maart 2019, 10:00: We lopen door de wijk met prikkers en maken in anderhalf uur de wijk schoon! We verzamelen bij de speeltuin in de Visserstraat. Vooraf is er koffie, thee, limonade, zelfgebakken koek en snoep voor de kinderen. Er wordt gezorgd voor prikkers, handschoenen en vuilniszakken. Dus het enige wat nodig zijn wat handen!

Gratis tip: loop eens mee met buren die je nog niet kent, het is een leuke manier om elkaar wat beter te leren kennen.

 

Info-avond over Groen Op Enka

14 maart: Verschillende projecten zullen toelichten wat hun plannen zijn in relatie tot het groen Op Enka. Er zal mogelijkheid zijn tot vragen en discussie.De invulling komt van de sedumdakengroep, AM, de gemeente, het waterschap en mogelijk wat hoveniers.

 

Sound of Enka

Vrijdag 25 januari geven vier groepjes ENKA bewoners een huiskamer concert in vier huizen verspreid over ENKA. Kom gezellig luisteren naar muziek! Iedere bandje speelt tweemaal een half uur, waarna er gelegenheid is om na te kletsen (eventueel met toegift). Ronde 1 van 19.30-20.00 | Ronde 2 van 20.15-20.45 Voor elck wat wils; van vroeger en vandaag: Op Vlashoek 7: piano (Harm-Jaap Hoeve) en twee blokfluiten (broers Van der Meer) spelen klassieke stukken Op Visserstraat 39: gitaar- en zangduo (Janneke van de Bos en Marcel grift) spelen luisterliedjes in het pop, country genre Op Bremerstraat 7: cahon (Thijs Grandia), gitaar (Marco te Brömmelstroet) en zang (Jolein Grandia) spelen meezingbare popliedjes Op Enkalaan 1: clavichord (Rob van Haarlem) speelt klassieke stukken, stukken uit renaissance en eigentijdse stukken