Op zondag 4 februari ben je van harte welkom bij de kindervoorstelling Gonnie en Gijsje samen op stap (door Kira). De voorstelling is speciaal voor de allerkleinste Enka-bewoners (maar papa’s en mama’s mogen ook komen) en is onderdeel van Cultuur op Enka.

Over de voorstelling

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Praktische zaken

  • Wanneer: zondag 4 februari
  • Waar: De Kantine, Het Kantinegebouw (Sterkerij 14, bovenste verdieping)

De voorstelling is gericht op kinderen van 2 t/m 5 jaar en duurt ongeveer 45 minuten. Kinderen moeten worden begeleid door een volwassene.

Kosten bedragen 4,50 euro per persoon. Zowel voor kinderen als ouders. Kinderen tot 1 jaar mogen gratis mee.

Kaartjes kun je kopen via de website van Cultura. Klik hieronder op de voorstelling die je wilt bezoeken.

Zorg je dat je op tijd aanwezig bent?

Cultuur op Enka

Gonnie en Gijsje samen op stap is weer een leuke activiteit van Cultuur op Enka. In januari transformeerden we de Kantine om tot een bioscoop (mét popcorn) waar jong en oud konden genieten van de aandoenlijke familiefilm Knor. Deze keer gaan we nóg een stapje verder, en toveren we de ruimte om tot een theaterzaal!

Elke eerste zondag van de maand organiseert Wijknetwerk Op Enka in samenwerking met Cultura een culturele activiteit. Meedoen of ook iets betekenen? Neem dan contact op met Martine of Fenna. Alle hulp is welkom!