Hely Deelvervoer: Elektrische auto’s en fietsen
Hely biedt elektrisch deelvervoer aan bij Hely Hub Enka in Ede. Alle voertuigen zijn gemakkelijk te boeken via de Hely app tegen vaste tarieven. Nog nooit in een E-Car gereden? Geen zorgen, Hely legt je hier uit hoe en hoe ver je ermee kan rijden. Voor kortere afstanden biedt Hely fijne elektrische (bak)fietsen aan.

2 Pakketten: Hely Go – Hely Flow
Met een Hely GO pakket betaal je €0 per maand voor een account en betaal je alleen voor het gebruik. Hely GO is vooral geschikt als je korte ritten maakt of af en toe met Hely rijdt.

Met Hely FLOW betaal je een vast bedrag per maand en krijg je korting op de gebruikstarieven. Bovendien kun je met Hely FLOW gebruik maken van het maximum dagtarief. Als je wekelijks deelvervoer nodig hebt en gemiddeld 3 uur onderweg bent, ben je met Hely FLOW vaak voordeliger uit.  De tarieven per vervoermiddel vind je hier.

Hely GOHely FLOW
Maandelijkse kosten€0€30
Maximum dagtariefNeeJa, per kalenderdag max. 8 uur betalen
ReserverenTot 48 uur van tevoren gratis annulerenTot 4 uur van tevoren gratis annuleren
E-Bike € per uur€2,50€1,50
E-Cargo bike € per uur€4,50€3
E-City Car € per uur€8€5,50
E-Comfort Car € per uur€11€7,50

Hoe het werkt

  1. Download de Hely-app en meld je aan. De Hely-app is beschikbaar voor iOS en Android.
  2. Start je rit of reserveer het voertuig  in de Hely app.
  3. De auto opent automatisch na het starten van je rit in de app. Voor de fietsen kun je op de ‘Open’-knop drukken in de app en voila: je bent klaar om te gaan.
  4. De E-Car rijdt ongeveer 200km en kun je onderweg aan elke openbare laadpaal en snellaadpalen opladen, de kosten hiervan zitten bij de prijs inbegrepen!
  5. Breng je voertuig terug naar Hely Hub Enka.
  6. Beëindig je autorit in de app, de auto wordt automatisch vergrendeld. De E-Bikes sluit je af met de app voordat je je rit beëindigt.

De kosten van je rit worden maandelijks gefactureerd. Gaat er iets niet zoals gepland? Raadpleeg onze FAQ of chat met onze klantenservice in de app.

Meteen op pad?
Meld je aan op onze website en lees meer over Hely en de tarieven per vervoermiddel.