Wil jij straks ook graag sporten en spelen in ons nieuwe park in de Noordstrook… maar heb je thuis niet de juiste spullen? Je kunt ze lenen bij de Sportbieb. Omdat we de meeste materialen nog moeten kopen kun jij je wensen doorgeven. Vertel ons wat er absoluut niet in de Sportbieb mag ontbreken.

Sportbieb

In het Noordstrook-park langs de Akulaan komt in de loop van dit jaar een Sportbieb. De Sportbieb leent spullen uit aan sporters om lekker te kunnen bewegen. De Sportbieb is er voor iedereen: jong en oud, atleet of beginner.

Hier komt de Sportbieb, in het nieuwe park langs de Akulaan

Deel jouw wens met ons

Wil jij straks graag met een groepje een sport of spel doen met spullen uit de Sportbieb? Vertel ons dan wat er absoluut niet mag ontbreken. Pilonnen, skippyballen, lintjes, hoepels, baseball honken of bootcamp materiaal zoals touwen en dumbbells? Jij mag het zeggen! Stuur je ideeën voor 5 maart naar sportbieb@op-enka.nl.

Wat gebeurt er met je inzending?

We bekijken alle inzendingen en maken daaruit de lijst van meest gevraagde ideeën. Daarna gaan we met wijkbewoners in gesprek om meer details te krijgen. Zo weten we zeker dat we iets gaan aanbieden dat jou, je vrienden en vriendinnen in beweging houdt!

Je kunt ook meedoen

We zoeken nog mensen voor het beheer van de Sportbieb en om zo nu en dan te helpen. Lijkt je dat leuk, stuur dan een mail naar: sportbieb@op-enka.nl.