Elkaar ontmoeten, wat leuke kleding scoren en anderen blij maken met spullen uit de kast van jouw kids? Op zaterdagavond 16 september is het weer zover: de Kinderkledingbeurs in de Kantine. Dit keer met herfst- en winterkleding. Daarnaast is het nu ook mogelijk om speelgoed te verkopen (en kopen). Heb je niets om te verkopen? Je bent ook welkom als je alleen wat wilt kopen.

De kleding die overblijft gaat naar de kledingbank Ede. Zij zijn hier heel blij mee. Heb je geen tijd of zin om aan de kledingbeurs deel te nemen, maar wil je wel kleding doneren? Dan kan dit ook op 16 september.

Praktische zaken

Wanneer: Zaterdag 16 september
Hoe laat: Kleding brengen 19:30 – 20:00 uur, Shoppen 20:00 – 21:30 uur
Waar: De Kantine (Kantinegebouw)

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Aanmelden

Deelname is gratis, maar meld je wel even aan via dit formulier. Dit kan tot zaterdag 16 september om 12.00 uur. Maar vol is vol: als de belangstelling heel groot is, zullen we de inschrijving eerder sluiten.

Spelregels en uitleg

Je legt zelf je kleding en/of speelgoed op de juiste plek in de ruimte. Wij zorgen dat je kunt zien welke maat op welke plek moet komen. Om 20.00 uur start de beurs. Betalen gaat met een betaalverzoek. Alle spelregels en uitleg vind je in het aanmeldformulier. De info die voor jou relevant is, ontvang je na het aanmelden ook per mail.

Hulp met opruimen

Extra handen zijn welkom bij het opruimen na afloop. Als je kunt helpen, laat het dan weten. Als je andere goede ideeën hebt voor de kinderkledingbeurs, dan horen we het ook graag.

Organisatie

De kinderkledingbeurs wordt georganiseerd door Alinda, Emmy, Esli, Ielse, Laura en Maria.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar: beurs@op-enka.nl