Op zaterdagavond 16 maart is het weer zover: de Kinderkledingbeurs in de Kantine. Dit keer met lente- en zomerkleding in de maten 50-152. Heb je niets om te verkopen? Je bent natuurlijk ook welkom als je wat wilt kopen. Of als je alleen voor de gezelligheid komt.

Praktische zaken

  • Wanneer: Zaterdag 16 maart
  • Hoe laat: Kleding brengen 19:30 – 19:45 uur, Shoppen 20:00 – 21:30 uur
  • Waar: De Kantine, Sterkerij 14

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Aanmelden

Deelname is gratis, maar meld je als verkoper wel even aan via dit formulier. Dit kan tot zaterdag 16 maart om 12.00 uur. Maar vol is vol: als de belangstelling heel groot is, zullen we de inschrijving eerder sluiten.

Spelregels en uitleg

Je legt zelf je kleding op de juiste plek in de ruimte. Wij zorgen dat je kunt zien welke maat op welke plek moet komen. Om 20.00 uur start de beurs. Betalen gaat met een betaalverzoek. Alle spelregels en uitleg vind je in het aanmeldformulier. De info die voor jou relevant is, ontvang je na het aanmelden ook per mail.

De kleding die overblijft gaat naar de kledingbank Ede. Zij zijn hier heel blij mee. Als je de niet-verkochte kleding graag terug wilt dan kun je het voor 21:30 uur ophalen.

Organisatie

De kinderkledingbeurs wordt georganiseerd door Alinda, Emmy, Esli, Ielse, Laura en Maria.

Hulp met opruimen

Extra handen zijn welkom bij het opruimen na afloop. Als je kunt helpen, laat het dan weten. Als je andere goede ideeën hebt voor de kinderkledingbeurs, dan horen we het ook graag.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar: beurs@op-enka.nl