We zijn helaas genoodzaakt de kinder spel carrousel van vrijdag 20 mei (weer) te annuleren. De kans op regen en onweer is te groot. We doen een nieuwe poging op woensdag 15 juni. Hieronder kun je je opnieuw opgeven voor die datum. Meld je ook aan als je al een van de eerdere data had aangemeld. We weten namelijk niet of je deze keer ook kunt.

Kom je ook naar het Kinder Spel Carrousel? Woensdagmiddag 15 juni van 15.00 tot 17.00 uur organiseert de bewonerscommissie op het grasveld naast de school samen met de Sportservice en Bzzzonder en de Ouderraad van De Ontdekking een spelletjesmiddag voor kinderen van 4 tot 12. In groepjes van gelijke leeftijd en samen met vriendjes en vriendinnetjes doe je zo 8 tot 10 korte spelletjes.

Mahmut en Iris van de Sportservice zorgen voor het materiaal van de spelletjes. Denk bijvoorbeeld aan een bamboetoren bouwen, een bmx-parcours fietsen, een hindernisbaan of een spelletje hockey. Aan het begin worden alle kinderen in kleine groepjes per leeftijd en/of vriendjes en vriendinnetjes ingedeeld. Elk groepje wordt begeleid door een ouder of iemand van Bzzzonder of de Sportservice.

Tussendoor is er wat te drinken en we zorgen voor wat fruit. Om de kosten hiervan te dekken vragen we om voor ieder deelnemend kind een euro mee te geven dat ze voor de activiteit in de pot kunnen doneren.

Schrijf hieronder je kind(eren) in zodat we weten wie er komt en een indruk krijgen hoe druk het ongeveer wordt. Geef ook aan of je als ouder mee zou willen helpen in het begeleiden van een groepje. Je hoeft er geen speciale kennis voor te hebben, de instructie van de spellen wordt uitgereikt.

Tot 15 junin! – Dennis

Vragen? Neem contact op via info@op-enka.nl of 085-2018838.


Inschrijfformulier Kinder Spel Carrousel - woensdag 15 juni

Zodat we ongeveer weten welke groepjes we kunnen verwachten.
Zodat we contact op kunnen nemen als dat nodig is vóór 8 april.
Zodat we contact op kunnen nemen als dat nodig is tijdens de activiteit.
Vul je naam in als je mee wilt helpen.