Op zondag 7 januari ben je van harte welkom bij de filmvoorstelling van de stop-motion familiefilm ‘Knor’ in De Kantine. De filmvoorstelling is onderdeel van Cultuur op Enka en wordt mede mogelijk gemaakt door Cultura Ede.

Cultuur op Enka

Op zondag 7 januari vindt de eerste activiteit van Cultuur op Enka 2024 plaats! Voorgaande activiteiten waren een groot succes, dus we hebben besloten om ook dit jaar weer door te gaan met het organiseren van culturele activiteiten in de wijk. In januari staat er een filmvoorstelling op het programma.

Over de film

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Babs is dolblij, maar haar ouders zijn minder enthousiast. Ze mag het varkentje houden op voorwaarde dat ze met hem naar puppycursus gaat. Maar haar opa blijkt andere plannen te hebben met Knor. Hij doet namelijk mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens…

Benieuwd hoe het verhaal van Babs en Knor afloopt? Kom naar de filmvoorstelling Knor en laat je betoveren door de prachtige poppen, priegelige details en geweldige decors in deze aandoenlijke stop-motionfilm. De film is geregisseerd door Mascha Halberstad en gebaseerd op een boek van Tosca Menten.

Toegang

Kosten bedragen 2,50 euro per persoon. Je kunt dit betalen bij begin van de voorstelling via een QR-code.

Programma zondag 7 januari

  • 15:30 – 15.40 uur inloop
  • 15:40 – 17.00 uur filmvertoning Knor

Zorg je dat je op tijd aanwezig bent?

Locatie

De Kantine, het Kantinegebouw, Sterkerij 14, bovenste verdieping