In november willen we weer een Sound of ENKA organiseren. Een avond met optredens van en voor bewoners van onze wijk. Bespeel je een instrument? Zing je? Solo of in een band? Meld je dan nu aan. Alleen met jouw muzikale deelname kan het doorgaan.

In de kantine

In 2019 en 2020 was Sound of ENKA een groot succes. Toen waren de optredens nog bij mensen thuis. Dit jaar willen het in het Kantinegebouw organiseren, daar is net de akoestiek verbeterd, waardoor het klinkt als een concertzaal. En, omdat het op één plek is, kun je alle optredens zien en horen natuurlijk.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Foto: de vorige keer nog bij mensen thuis, nu in de kantine

Alleen met voldoende muziek

Wij hopen dat begin oktober voldoende spelers en zangers zich hebben aangemeld om in november met een mooi programma voor de dag kunnen komen. Alle genres en stijlen zijn toegestaan: klassiek, heavy metal, pop, country, a capella, of Nederlandstalige smartlap. Sound of ENKA is voor iedereen. Dansen, deinen en meezingen toegestaan!

Wil je meedoen of meehelpen?

Heb je vragen, wil je jezelf of jouw band direct aanmelden? Heb je ideeën over de avond, of wil je helpen met organiseren? Neem dan contact op met Rob van Haarlem, via rvhaarlem31@gmail.com. Bellen of appen kan ook: 0638321970.