Ook dit jaar is er weer een superleuke koningsochtend in de wijk. Het is nog groter dan vorig jaar met naast de kleedjesmarkt ook Oud Hollandse Spelen, een springkussen en nog meer kinderactiviteiten. Het event is voor iedereen vrij toegankelijk, je bent van harte welkom.

Bekijk het programma onder de foto

Programma

  • Wanneer: Koningsdag 27 april van 09:00 – 12:00 uur
  • Waar: Het plein voor en naast de Proefzaak, het schoolplein en de gymzaal, en het kantinegebouw

Vrijmarkt

Wil je je spulletjes verkopen, of iets lekkers wat je zelf gebakken hebt? Muziek maken kan natuurlijk ook. Verzin het maar! Neem je eigen kleedje mee en ga zitten. De vrijmarkt is op het plein voor de Proefzaak. Bij slecht weer verhuizen we naar binnen in de Kantine. Meld je je wel even aan via: koningsdag@op-enka.nl

Spelen in gymzaal en schoolplein

De kinderen kunnen lekker ravotten in de gymzaal. Dat werkt het best met kids van je eigen leeftijd. Daarom zijn er twee groepen.

  • 09:30 – 10:30 uur, voor iedereen tot 6 jaar
  • 11:00 – 12:00 uur, voor 6-12 jaar

Buiten op het schoolplein is een springkussen, dat wordt lekker stuiteren! Spelen alleen onder begeleiding van een volwassene, deelname aan de activiteiten is op eigen risico.

Recreatie

Neem deel aan Oud Hollandse spelen, laat je schminken of leef je uit aan de knutseltafel. Alles in het Kantinegebouw.

Proefzaak

De proefzaak is open vanaf 09:00 uur voor een lekker kopje koffie of thee.

We zijn op zoek naar jou

Vind je het leuk om te helpen met het op- of afbouwen. Of wil je activiteiten begeleiden? Meld je dan aan via koningsdag@op-enka.nl. Alleen met voldoende hulp wordt het een succes.

Meer informatie

Wil je meer weten over Koningsdag op ENKA? Stuur dan een mail naar koningsdag@op-enka.nl