De Lindy Hop dansworkshop gaat niet door. Er waren helaas te weinig deelnemers

Haal je dansschoenen maar weer uit de kast, want op zaterdagavond 23 maart organiseren we een Lindy Hop dansworkshop!

Lindy Hop is een Afro-Amerikaanse dansstijl die een beetje een mengelmoes is van jazz, tap, en swing dance. Kortom, een vrolijke en interactieve dansstijl geschikt voor jong en oud (iedereen vanaf 12 jaar is welkom om mee te doen). De workshop is onderdeel van Cultuur Op ENKA en wordt mede mogelijk gemaakt door Cultura Ede.

Lees verder onder de afbeelding

Afbeelding: Whiteys Lindy Hoppers … Hellzapoppin. Bekijk de dans op Youtube.

Workshop en vrij dansen

De Lindy Hop dansworkshop wordt verzorgd door de dansprofessionals van Dansen bij Versteegh. We beginnen om 19.30 uur en de workshop duurt ongeveer één uur. Maar geen zorgen, na de workshop kun je nog lekker verder dansen tot 21.30 uur.

Je hoeft geen ervaring te hebben met Lindy Hop om deel te nemen, maar het is wel handig om een danspartner mee te nemen. Heb je geen partner, maar wil je wel graag meedoen? Meld je gewoon aan! Lindy Hop is een dansstijl met veel individuele vrijheid en ruimte voor persoonlijk dansplezier, dus ook zonder danspartner kun je lekker meedansen.

Wil je meedoen met de Lindy Hop dansworkshop?

Meld je dan snel aan via dit formulier. Er is beperkt plek, dus wees er snel bij. Kosten voor deelname zijn 9,50 euro per persoon, inclusief drankjes (bier, wijn, of fris).

Programma

  • Lindy Hop dansworkshop: 19.30-20.30 uur
  • Vrij dansen: 20.30-21.30 uur

Praktische zaken

  • Wanneer: zaterdag 23 maart, 19.30-21.30 uur
  • Waar: De Kantine, Het Kantinegebouw (Sterkerij 14, bovenste verdieping)