Op zondag 5 november komen we samen in het Kantinegebouw voor een Potluck dinner en mooie verhalen. Een Potluck is een gezamenlijke maaltijd waarbij elke deelnemer iets te eten meebrengt. Tijdens het eten luisteren we naar verhalen van professionele verhalenverteller Sanne Heymann.

‘Huh? Potluck? Kun je dat eten?’ Ja, dat kan!

Lijkt het je leuk om samen met je wijkgenoten te genieten van een avond met lekker eten, goede gesprekken en mooie verhalen? Kom dan ook.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Het Potluck dinner is onderdeel van Cultuur op ENKA en wordt mede mogelijk gemaakt door Cultura Ede.

Hoe werkt het?

Iedere deelnemer neemt iets te eten mee. Je mag het zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wil. Of je nou een spinaziequiche met piccalilly en rode biet-augurkensalade maakt, of een pak toastjes met lekkere smeersels van de supermarkt meeneemt, alles is prima. Hartig of zoet, kies vooral iets wat je zelf ook lekker vindt of wat je leuk vindt om te maken.

Heb je dieetwensen of allergieën? No worries. Wij zorgen voor kaartjes waarmee je bij het meegebrachte gerecht kunt aangeven of het vegetarisch, vegan, halal, gluten- of lactosevrij is.

Vragen? Neem contact op via info@op-enka.nl.

Aanmelden

Iedereen van 12 jaar of ouder kan meedoen. Het kost € 5,00 per persoon. Wij verzorgen de drankjes en een borrelhapje bij aanvang.

Meld je voor dinsdag 31 oktober aan via dit aanmeldformulier. Je kunt ook meerdere mensen aanmelden. In het aanmeldformulier zit een QR-code waarmee je kunt betalen. Of gebruik deze betaallink. Je kunt het bedrag aanpassen en voor meerdere personen betalen.

Oja … neem je voor iedereen die je aanmeldt een bord, bestek en glas of beker mee?

Programma 5 november

  • 16.00-16.30 uur – inloop en alles klaarzetten
  • 16.30-19.00 uur – gezamenlijke maaltijd en luisteren naar verhalen van Sanne Heymann

Locatie

De Kantine, Het Kantinegebouw (Sterkerij 14)

Over Sanne Heymann

Sanne is een ware creatieve duizendpoot. Verhalen vertellen, schrijven, presenteren, culturele activiteiten organiseren (waaronder de eerste twee Cultuur op Enka evenementen), Sanne doet het allemaal (met tomeloze energie en enthousiasme)! Haar vertel-skills perfectioneerde ze bij de Vertelacademie, en op zondag 5 november zal zij ons meevoeren in de wereld van het verhaal.