Op zondag 10 december is het ENKA Duoschaaktoernooi. Doe mee! Vraag iemand om samen met jou een duo te vormen. Dus bel je buurman, vriend of vriendin, oma, vader, klasgenoot … of iemand anders die het leuk vindt om te schaken. Bedenk een leuke naam voor jullie team en schrijf je in. Wil of kun je niet zelf schaken? Kom dan langs voor de gezelligheid en om de deelnemers aan te moedigen!

Zo werkt het

Elk duo speelt aan twee schaakborden tegen een ander tweetal. We spelen met schaakklokken. De bedenktijd is 10 minuten per persoon per partij. In totaal zijn er 7 rondes. Jullie moeten allebei de spelregels van schaken kennen.

Inschrijven

Schrijf je in via dit formulier. Dat kan tot en met 3 december. Er kunnen maximaal 30 duo’s meedoen, dus wees er snel bij. Het is gratis.

Praktische zaken

Het schaaktoernooi wordt ondersteund door het Wijknetwerk Op ENKA. Hierdoor hoef je geen entree te betalen en zijn de drankjes gratis. Je kunt via een QR-code in de Kantine wel een vrijwillige bijdrage doen. Dat kan ook via dit betaalverzoek.

  • Wanneer: zondag 10 december
  • Waar: De kantine, Sterkerij 14
  • Hoe laat: zorg dat je om 13 uur aanwezig bent, de wedstrijden beginnen om 13:30 uur. De prijsuitreiking is tegen 17.00 uur.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Wieke van Oordt (wieke@wiekevanoordt.nl)