AM en Dutchplanners schrijven het volgende bericht:

Op 31 januari is het vervolgproces voor De Residentie van start gegaan. Naar aanleiding van de kennismakingsgesprekken is in december een werkgroep gevormd met enkele direct omwonenden van de projectlocatie. In de komende weken zal de werkgroep nog tweemaal samen komen. Het doel van de bijeenkomst is om te spreken over gemeenschappelijke waarden en uitgangspunten voor het ontwerp van De Residentie. In de bijeenkomsten wordt gestreefd naar het vinden van overeenstemming over de stedenbouwkundige massa en beeldkwaliteit.

De voortgang van de werkgroep omtrent de ontwikkeling van De Residentie is te volgen op het online platform Parolo. Dutchplanners nodigt u van harte uit om een kijkje te nemen op dit platform. Om de geüploade documenten voor deze ontwikkeling te bekijken en reacties te kunnen plaatsen is een account nodig. Dit account kan gratis worden aangemaakt via https://www.parolo.nl (onder de kop ‘plannen volgen?’ – directe link). Om het project De Residentie te volgen moet vervolgens het projectnummer 36425 ingevuld worden. Hiermee krijgt u toegang tot alle gedeelde bestanden omtrent het project en wordt u automatisch geïnformeerd wanneer er nieuwe documenten gedeeld worden.

Eventuele vragen en/of opmerkingen over het gebruik van Parolo ontvangt Dutchplanners graag per mail naar judith@dutchplanners.nl